Lesene igrače 44 izdelkov.

Podkategorije

 • Vlakci

  Otroški leseni vlakci so odličen pripomoček otrokom pri igri vlog. Vlakci so sestavljeni iz več delov: glavne lokomotive in pomožnih vagonov, ki se pripnejo na lokomotivo in jih le-ta vleče za seboj. Na vagonih je naložen tovor, ki je narejen izključno iz lesa. Tovor je različnih oblik in velikosti, tako iz avtomobilov, kot iz živali, odvisno od tega kakšen tovor prevaža vlak. Vlakci so tudi pripomoček pri razvijanju otrokovih finih motoričnih sposobnosti, še posebno tisti pri katerih je tovor sestavljen iz različnih geometrijskih likov. Leseni vlakci so tudi glavni sestavni del lesene železnice, saj spretno drvijo čez ovinke, klančine in visoke mostove. Leseni vlakci so narejeni iz trdnega lesa, tako da jih malčki pri svoji igri zelo težko poškodujejo oziroma polomijo.

 • Lesene kocke

  Z lesenimi kockami imajo otroci prosto pot pri sestavljanju njihovih najljubših gradov. Lesene kocke so super saj se ne polomijo in se ne sestavljajo druga v drugo s tem pa posledično spodbujamo otrokovo ustvarjalnost od konstruiranja najenostavnejših do abstraktnih oblik. Lesene kocke so različnih oblik, velikosti in barv, kar otrokom omogoča sestavljanje najlepših hiš, mostov in gradov kar ste jih kdajkoli videli. Prednost lesenih kock pa je tudi v tem, da so primerne za vse starostne skupine saj ne vsebujejo majhnih delcev, ki bi jih lahko otroci pojedli.

 • Delovne mize

  Otroške lesene delovne mize so narejene iz trdnega lesa in so prelakirane v simpatične barve. So odličen pripomoček pri igranju vlog, saj se mali ustvarjalci popolnoma vživijo v vlogo mojstra, kar jim omogoča ure in ure igranja. Delovnim mizam so priložena lesena orodja s katerimi lahko vrtajo, vijačijo in žagajo. Pri tem jim domišljija dela neomejeno, saj se malim nadobudnežem vedno porodijo nove in nove zamisli o izdelkih ki jih bodo ustvarili s pomočjo delovne mize. S pomočjo delovne mize najmlajši razvijajo fine motorične spretnosti. Delovne mize so na voljo različnih oblik, barv kot tudi velikosti.

 • Lesene kuhinje

  Otroške lesene kuhinje so odličen pripomoček, da najmlajše kuharje ponesejo v neskončni svet kuhanja. Prav vsi otroci uživajo ob kuhanju, zato so vsem kuhinjam priloženi tudi številni leseni pripomočki ( kuhalnice, lonci, pokrovke,…), ki jim olajšajo njihovo kuhanje. Otroška domišljija v kuhinji ne pozna meja zato bodo s pomočjo lesen otroške kuhinje postali pravi mojstri kuhanja in peke sladic. Nekatere kuhinje so opremljene tudi z zvočnimi efekti, tako da male peke zvok pečice opozori, da je torta pečena ali da je juha v mikrovalovni pečici že pogreta. Otroške lesene kuhinje so na voljo v različnih barvah in velikostih, tako da boste mogoče našli prav tako, vendar v pomanjšani izvedbi, kot jo imate vi doma.

 • Hiše za punčke
na stran
Prikazujem 1 - 20 od 44 izdelkov
Prikazujem 1 - 20 od 44 izdelkov