Akcije

Katalog

Dobavljivost
Stanje
Proizvajalec

Informacije

Stenske nalepke

S pomočjo stenskih nalepk lahko sobico otroka okrasite tako, da bo videti kot iz pravljice. Stenske nalepke so na voljo različnih velikosti, oblik in motivov. Izbirate lahko tudi med stenskimi nalepkami, ki so narejen kot ravnilo. S pomočjo ravnila bo vaš otrok lahko z navdušenjem spremljal svojo višino. Stenske nalepke so primerne za okrasitev ...

S pomočjo stenskih nalepk lahko sobico otroka okrasite tako, da bo videti kot iz pravljice. Stenske nalepke so na voljo različnih velikosti, oblik in motivov. Izbirate lahko tudi med stenskimi nalepkami, ki so narejen kot ravnilo. S pomočjo ravnila bo vaš otrok lahko z navdušenjem spremljal svojo višino. Stenske nalepke so primerne za okrasitev sobice fantkov in punčk, v vseh starostnih obdobjih. Punčke bodo uživale v sobici, ki bo videti, kot da je ravnokar prišla na safari. Fantkom pa bo domišljija delala neomejeno ob piratskih nalepkah, saj bodo dobili občutek, kot da so ravnokar vstopili na gusarsko ladjo ter da plujejo morju brez meja. Stenske nalepke lahko nalepite skupaj ali pa jih posamično razdelite po celotni otrokovi sobici.

Več

Stenske nalepke 1 izdelek.

Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka
 • Hitri ogled
  6,45€ 12,90€ -50% Na zalogi.

  Zabavne stenske nalepke za otroške sobe! Tudi najbolj znani gusarji so začeli iz nič! S pomočjo piratskega merila lahko vaši mali gusarji označijo dosežke v višini/rasti. Dejansko telesno višino lahko označijo in s tem tudi spremljajo svojo rast s pomočjo sončka ali opičjih nalepk.

  6,45€ 12,90€ -50%
  Znižana cena!
  Na zalogi.
Prikazujem 1 - 1 od 1 izdelka