Poganjalci

Poganjalec je prva pomoč pri učenju koordinacije, moči in ravnotežja pri vašem otroku. S pomočjo poganjalca otroci lahko pridobijo ravnotežje do te mere, da se jim ni potrebno učiti vožnje s kolesom s pomožnimi kolesci. V naši spletni trgovini nudimo več vrst poganjalcev od tistih s tremi oziroma s štirimi kolesi za najmlajše in tiste z dvema ko...

Poganjalec je prva pomoč pri učenju koordinacije, moči in ravnotežja pri vašem otroku. S pomočjo poganjalca otroci lahko pridobijo ravnotežje do te mere, da se jim ni potrebno učiti vožnje s kolesom s pomožnimi kolesci. V naši spletni trgovini nudimo več vrst poganjalcev od tistih s tremi oziroma s štirimi kolesi za najmlajše in tiste z dvema kolesoma, ki izgledajo kot pravo kolo. Izbira poganjalcev je res pestra tudi, ko izbirate med materiali, ki je lahko kovinski, če ste pa ekološko osveščeni in ljubitelji narave pa se odločite za nakup lesenega. Ko se otroci vozijo s poganjalcem ne potrebujejo vaše pomoči, saj se z nogami poganjajo sami, ker jim ni potrebno pritiskati na težka pedala in se tako lahko sami vozijo po parku v družbi njihovih najboljših malih prijateljev. 

Več

Poganjalci 12 izdelkov.

Prikazujem 1 - 12 od 12 izdelkov
 • Poganjalec z nastavljiv sedalom, ki pomaga otrokom izboljšati njihovo ravnotežje. Sestavlja ga lakirano ogrodje v kombinaciji s trdo plastiko okoli kolesih, krmilo pa je oblečeno v mehko penjeno gumo. Teža poganjalca je približno 4 kg.

 • Enostaven in zabaven prehod v svet kolesarjenja je vašemu otroku omogočen s pomočjo poganjalca Sova. Poganjalec je narejen iz lesa in poslikan s simpatični sovicami. Sedež poganjalca je oblazinjen in nastavljiv po višini, kar omogoča udobnejšo in varnejšo vožnjo, držala na krmilu poganjalca pa so oblečena v zeleno gumo.

 • Ta leseni poganjalec tehta le približno 2,85 kg, vendar zato ni nobenega vprašanja glede stabilnosti! Veliko zabave za fantke in deklice, ki si želijo, da gredo ven in odkrivajo svet z lesenim kolesom. Poganjalec pomaga usposabljati otrokov občutek za ravnotežje in je pred-korak kako voziti kolo. Višina sedeža je prilagodljiva! 

 • Safari na vrtu ali kratke poti do vrtca/šole z lesenim poganjalcem zebra bo vaš otrok moderen in ga bodo opazili prav vsi! Poganjalec ima pnevmatike z ventilom, ki temeljijo na dinamično oblikovanih aluminjastih platiščih in zagotavljajo najboljše udobje med vožnjo. 

 • Poganjalec je namenjen izboljšanju motoričnih spretnosti hkrati pa zagotavlja ure in ure zabave. Narejen je iz naravnega bukovega lesa. Poganjalec ima na straneh luknje v katere je potrebno vstaviti like pravilnih oblik. Priložena pa so mu tudi vsa orodja, ki jih vaš otrok potrebuje za popravila. kolesa poganjalca so prevlečena z gumo, kar preprečuje...

 • Poganjalec Jazbečar je narejen iz kombinacije lesa bukve in breze, pobarvan pa je z velikimi in barvitimi slikami.Kolesa poganjalca so prevlečena z gumo, za nemoteno poganjanje po trdih tleh.

 • Poganjalec, ki je narejen iz bukovega lesa. Na straneh poganjalca je 6 lukenj v katere je potrebno vstaviti pravilne barvne like. Kolesa so prevlečena z gumo, kar omogoča tiho vožnjo. Poganjalec zajec ima tudi ušesa v katerih je mehka žica, ki omogoča premikanje in spreminjanje oblike ušes.

 • Veliko zabave je vašemu otroku omogočeno s poganjalcem, ki ima kovinsko ogrodje, zvonec in ročno zavoro. Vijaki za nastavitev višine ročk in sedeža so pokriti z zaščitnimi pokrovčki. Blatniki in kolesa so izdelani iz plastike, polne gume na kolesu pa zagotavljajo popolno udobje vašemu otroku pri vožnji. Na krmilu kolesa je tudi košara, kjer si vaš mali...

 • Poganjalec je narejen iz visoko kakovostnega bukovega lesa. Površina je barvana in lakirana, da ga lažje očistite. Kovinske osi skrbijo za nemoteno vožnjo, kolesa pa so oblečena v mehko gumo, da vaš otrok pri vožnji s poganjalcem ne povzroča hrupa. Ročaji so opremljeni z zamaškom, višina sedeža pa je približno 22 cm.

 • Hiter, kot strela! S barvastimi kolesi, ki so svetle barve je ta poganjalec prava paša za oči! Poganjaec je opremljeno z blatniki in zavoro, tako da izgleda kot pravo kolo. Torej vašemu otroku nadenite samo še čelado in gremo na izlet! 

 • Lesen avto, ki je lakiran v svetlih barvah omogoča vašemu otroku obilo zabave pri njegovi vožnji. Kolesa avta so oblečena v gumo, da vožnja z lesenim avtom ni preglasna.

 • Leseni štirikolesni poganjalec za pravo dirkanje. Močna lesena konstrukcija in gumirane ročke poskrbijo za pravo dirkanje, tudi po stanovanju saj so kolesa oblečena v gumo.

Prikazujem 1 - 12 od 12 izdelkov