Igralne podloge

Prav vsak dojenček ima igralno podlogo na kateri se je naučil oziroma učil svojih prvih prijemov. Ob vsej poplavi ponudbe igralnih podlog, moramo biti pri nakupu le-teh previdni, da kupimo takšno, ki je najbolj primerna za našega otroka. Na igralni podlogi se otrok nauči prvih prijemov, razvija koordinacijo roka – oko in roka - predmet. Igralni ...

Prav vsak dojenček ima igralno podlogo na kateri se je naučil oziroma učil svojih prvih prijemov. Ob vsej poplavi ponudbe igralnih podlog, moramo biti pri nakupu le-teh previdni, da kupimo takšno, ki je najbolj primerna za našega otroka. Na igralni podlogi se otrok nauči prvih prijemov, razvija koordinacijo roka – oko in roka - predmet. Igralni loki na katerih so pripete didaktične igrače, ki se ob dotiku premikajo in spuščajo zvoke pa so idealni za otrokovo pozornost, saj se otrok obrača za zvokom in s tem razvija svojo senzoriko in hkrati tudi motoriko. Zaradi svoje mehkobe igralna podloga otroku zagotavlja tudi varnost pri obračanju, za starše pa je velika prednost saj zaradi svoje sestave omogoča pranje, kar zagotavlja ustrezno higieno za otroka. Preverite našo ponudbo kvalitetnih igralnih podlog.

Več

Igralne podloge 5 izdelkov.

Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov
  • Igralne podloge so primerne za otroke, od rojstva dalje. Mehka igralna podloga za dojenčke s prišitimi motivi. Ogledalo iz folije (ki ga ni mogoče razbiti) na soncu in 2 mala medvedka, ki povzročata hrup.

  • Igrivo razvijanje zvokov in odkrivanje sveta barv. Ta mehka igralna podloga s simpatičnim medvedkom navdušuje otroke. Podloga ima elemente, ki se povlečejo, škripajo in piskajo da vašemu dojenčku omogoča nove izzive. Na mehkih lokih pa so elementi, ki jih lahko odstranite in ponovno pritrdite.

  • Barvita igralna podloga z ljubkimi motivi za prvi izlet vašega otroka v svet čutov! Prilagodljivi loki z mehko prevleko so urejeni, kot "nebo", skupaj z živalmi. 

  • Mehka in večbarvna igralna podloga z všitimi motivi, ogledalom iz folije in z piskajočo podlago in dvema šumečima vrečama. Vaši malčki bodo nadobudno raziskovali svet zvokov in barv. Na robovih je všitih 5 grabajočih igrač. Mehki loki imajo 3 živali z ropotuljico ali piskanjem. Stranske stene se pripnejo ali odpnejo s praktičnimi ježki trakovi. Loki se...

  • Aktivnostna igralna podloga, ki bo navdušila vaše malčke. Prijetno mehka in zanimiva z petimi odstranljivimi elementi (7 do 12 cm) na lokih. Stranske stene se enostavno pripnejo z ježki trakovi. Enostavna namestitev lokov s sponkami. 

Prikazujem 1 - 5 od 5 izdelkov