Vozički za hojo

Leseni vozički za hojo so zelo pomemben pripomoček za učenje malčkov pri njihovih prvih samostojnih korakih. S pomočjo vozička malček pridobi potrebno ravnotežje za kasnejše samostojne korake brez pomoči. Na voljo imate vozičke različnih velikosti in oblik: vozički z zabojem kamor lahko shranijo igrače, ki jih srečajo na svoji poti učenja, do vo...

Leseni vozički za hojo so zelo pomemben pripomoček za učenje malčkov pri njihovih prvih samostojnih korakih. S pomočjo vozička malček pridobi potrebno ravnotežje za kasnejše samostojne korake brez pomoči. Na voljo imate vozičke različnih velikosti in oblik: vozički z zabojem kamor lahko shranijo igrače, ki jih srečajo na svoji poti učenja, do vozičkov, ki jih lahko kasneje spremenite v delovne mize. Vsi vozički so poslikani s simpatičnimi barvami, kar malčke spodbuja k samostojnemu učenju hoje, prav tako so barve tudi otrokovemu zdravju neškodljive. Kolesa vozičkov pa so prevlečena z gumijasto prevleko, da vam les ne pušča sledi po stanovanju.

Več

Vozički za hojo 10 izdelkov.

Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov
  • Otroška lesena kuhinja na štirih kolesih. Ta otroški voziček za hojo ponuja mnogo saj poleg pomoči pri učenju hoje je tudi prava otroška lesena kuhinja z pripomočki, ki bodo navdušili vaše malčke.

  • S pomočjo vozička za hojo bodo otroci kmalu dobili občutek za ravnotežje. Voziček je narejen iz visokokakovostnega bukovega lesa in je pobarvan s pisanimi barvami in slikami, ki navdušujejo prav vse otroke. S tremi vrtljivimi elementi na krmilu in gumijasto prevleko na kolesih, da voziček pri učenju hoje vašega malčka ni preglasen.

  • Ta barviti voziček za hojo s smešnimi motivi je resnično vsestranski! Vsaka stran ponuja nekaj da odkrijejo ali se naučijo; obračanje številk, učenje ure s premičnimi kazalci, različne oblike za razvijanje motoričnih sposobnosti, drsni labirint in tabla za pisanje ter risanje. V vozičku je tudi prostor za shranjevanje igrač in drugih pripomočkov. Ima...

  • Zabavno igranje in učenje skupaj; ali je to ujemanje barv, prepoznavanje oblik, napoved časa, učenje številk in risanje. Ta praktičen voziček za hojo s krilnim pokrovom ponuja vse to, hkrati pa vam lahko služi tudi, kot zaboj za shranjevanje otrokovih najljubših igrač. Lesena kolesa pa so prevlečena z gumijasto prevleko, kar zagotavlja nemoteno potiskanje...

  • Voziček za hojo gosenica ima simpatične pisane kocke, ki jih lahko vaš otrok med počitkom pri hoji zlaga ven in nazaj v voziček s tem pa tudi razvija svoje motorične sposobnosti in prepoznava oblike. Voziček ima okrogli ročaj, ki vašemu malčku nudi popolno oporo pri hoji.

  • Stabilni voziček za hojo je izdelan iz masivnega lesa in vezanih plošč! Polirane in različno oblikovane kocke(od 5-10 cm) so izdelane iz bukovega lesa in nudijo odlične možnosti za razvoj motoričnih sposobnosti, kot tudi prepoznavanje različnih oblik in barv.

  • Praktični voziček za hojo, ki je tudi zelo zabaven. v vozičku so gladko brušene lesene kocke različnih geometrijskih oblik s katerimi otrok trenira motorične sposobnosti, kot tudi prepoznavanje barv.

  • Ta trden lesen in svetlo obarvan voziček daje oporo vašemu otroku, medtem ko vadi prve korake v njegovem življenju. Kolesa vozička imajo gumijaste prevleke za nemoteno delovanje. Igrače pa se lahko shranijo v notranjost vozička.

  • Večbarvni lesen voziček za hojo je idealen za razvijanje finih motoričnih spretnosti. Gumijasta prevleka na kolesih pa omogoča tišje delovanje pri potiskanju vozička. 

  • Odlični leseni voziček za hojo, ki izboljša motorične sposobnosti vašega malčka. Prvi sprehajalec Moje mesto ima na vsaki strani različne pripomočke za spodbujanje motoričnih sposobnosti. Poleg uporabe kot vozička za hojo in motoričnih iger je uporaben tudi kot shramba za igrače.

Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov