Ostala oprema 28 izdelkov.

Podkategorije

 • Za dojenčke

  Čudovito se je zavedati, da kar boste vložili v obdobju razvoja vašega dojenčka, bo pripomoglo k njegovemu razvoju v kasnejših starostnih obdobjih. K razvoju ogromno pripomorejo pripomočki, kot so ropotuljice, razni igralni loki in spirale za voziček in posteljico. S pomočjo ropotuljic dojenček zaznava zvoke in se obrača v smeri zvoka, kasneje pa tudi posega po ropotuljicah, ki oddajajo zvok. S čimer dojenček razvija koordinacijo oko-predmet in oko-roka. Za razvoj le teh koordinacij pa so odlični tudi obeski za dudo. Tako z njimi poskrbite za dve stvari hkrati: za dudo, ki jo ni potrebno vseskozi iskati, kot tudi za otrokovo igro z obeskom.

 • Igra vlog

  Otrokova domišljija ne pozna meja, zato lahko njihovo obzorje najbolje razširite s pomočjo pripomočkov za igro vlog. Prav vsaka punčka sanjari o svoji mali kuhinji v kateri bo skuhala kosilo za svojo malo družinico ali pa o hiški za punčke, kjer bodo prebivale njene male prijateljice. Fantki pa naravnost uživajo ob igri pri delovni mizi, kjer uporabljajo ravno takšne pripomočke(vrtalni stroj, izvijač, matica, žaga,..), kot jih ima njegov oče. Vsi otroci pa imajo radi lesene avtoceste in železnice v katerih so v vlogi prometnika in usmerjajo promet po dnevni sobi.

 • Ostalo
 • Igralne podloge

  Prav vsak dojenček ima igralno podlogo na kateri se je naučil oziroma učil svojih prvih prijemov. Ob vsej poplavi ponudbe igralnih podlog, moramo biti pri nakupu le-teh previdni, da kupimo takšno, ki je najbolj primerna za našega otroka. Na igralni podlogi se otrok nauči prvih prijemov, razvija koordinacijo roka – oko in roka - predmet. Igralni loki na katerih so pripete didaktične igrače, ki se ob dotiku premikajo in spuščajo zvoke pa so idealni za otrokovo pozornost, saj se otrok obrača za zvokom in s tem razvija svojo senzoriko in hkrati tudi motoriko. Zaradi svoje mehkobe igralna podloga otroku zagotavlja tudi varnost pri obračanju, za starše pa je velika prednost saj zaradi svoje sestave omogoča pranje, kar zagotavlja ustrezno higieno za otroka. Preverite našo ponudbo kvalitetnih igralnih podlog.

 • Gugalni konjički
na stran
Prikazujem 1 - 20 od 28 izdelkov
Prikazujem 1 - 20 od 28 izdelkov