Igra vlog

Otrokova domišljija ne pozna meja, zato lahko njihovo obzorje najbolje razširite s pomočjo pripomočkov za igro vlog. Prav vsaka punčka sanjari o svoji mali kuhinji v kateri bo skuhala kosilo za svojo malo družinico ali pa o hiški za punčke, kjer bodo prebivale njene male prijateljice. Fantki pa naravnost uživajo ob igri pri delovni mizi, kjer up...

Otrokova domišljija ne pozna meja, zato lahko njihovo obzorje najbolje razširite s pomočjo pripomočkov za igro vlog. Prav vsaka punčka sanjari o svoji mali kuhinji v kateri bo skuhala kosilo za svojo malo družinico ali pa o hiški za punčke, kjer bodo prebivale njene male prijateljice. Fantki pa naravnost uživajo ob igri pri delovni mizi, kjer uporabljajo ravno takšne pripomočke(vrtalni stroj, izvijač, matica, žaga,..), kot jih ima njegov oče. Vsi otroci pa imajo radi lesene avtoceste in železnice v katerih so v vlogi prometnika in usmerjajo promet po dnevni sobi.

Več

Igra vlog 21 izdelkov.

na stran
Prikazujem 21 - 21 od 21 izdelkov
  • Mini golf "Krt" je primeren za igranje tako znotraj hiše, kot tudi zunaj. Mini golf je narejen iz lesa in prebarvan v privlačne barve. Priloženi pa so mu tudi pripomočki: Dve palici za mini golf in štiri kroglice. Ta mini golf omogoča zabavo skozi vse leto.

Prikazujem 21 - 21 od 21 izdelkov