Lesene kuhinje

Otroške lesene kuhinje so odličen pripomoček, da najmlajše kuharje ponesejo v neskončni svet kuhanja. Prav vsi otroci uživajo ob kuhanju, zato so vsem kuhinjam priloženi tudi številni leseni pripomočki ( kuhalnice, lonci, pokrovke,…), ki jim olajšajo njihovo kuhanje. Otroška domišljija v kuhinji ne pozna meja zato bodo s pomočjo lesen otroške ku...

Otroške lesene kuhinje so odličen pripomoček, da najmlajše kuharje ponesejo v neskončni svet kuhanja. Prav vsi otroci uživajo ob kuhanju, zato so vsem kuhinjam priloženi tudi številni leseni pripomočki ( kuhalnice, lonci, pokrovke,…), ki jim olajšajo njihovo kuhanje. Otroška domišljija v kuhinji ne pozna meja zato bodo s pomočjo lesen otroške kuhinje postali pravi mojstri kuhanja in peke sladic. Nekatere kuhinje so opremljene tudi z zvočnimi efekti, tako da male peke zvok pečice opozori, da je torta pečena ali da je juha v mikrovalovni pečici že pogreta. Otroške lesene kuhinje so na voljo v različnih barvah in velikostih, tako da boste mogoče našli prav tako, vendar v pomanjšani izvedbi, kot jo imate vi doma.

Več

Lesene kuhinje 10 izdelkov.

Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov
 • Hitri ogled
  89,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Otroška lesena kuhinja narejena iz MDF plošč in lesonitk. Kuhinja ima pečico, ki ima na vratih pleksi steklo, da vaš mali kuharski mojster lahko spremlja kaj se peče v njej. Na desni strani kuhinje je tudi leseno korito in pipa, ki pa se lahko po želji odstrani. Kuhinja vsebuje tudi pripomočke za kuhanje; leseno žlico, lopatico, skodelice in pet malih...

  89,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
 • Hitri ogled
  64,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Lesena prenosna kuhinja s kar 11-imi dodatki in zvočnimi efekti.

  64,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
 • Hitri ogled
  89,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Otroška lesena kuhinja, čudovitih barv za prve izkušnje najmlajših v svetu kuhanja. Kuhinja ima vrtljive gumbe z zvoki za kuhalno ploščo. Na majhni polički pa lahko odložijo posodo/pripomočke za kuho. kuhinji je priloženo deset pripomočkov za kuhanje. 

  89,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
 • Hitri ogled
  99,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Lepa otroška lesena kuhinja iz barvitega in čvrsto vezanega lesa. Kuhinja ima uro na kateri se najmlajši lahko učijo številke, kot tudi priložen lonec, ponev z jajcem. leseni kuhalnici ter rokavico s katero vzame jed iz pečice. Kuhinja ima vgrajene gumbe z zvoki in pomivalno korito iz nerjavečega jekla.

  99,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
 • Hitri ogled
  159,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Odlična otroška lesena kuhinja modernega izgleda. Kuhinja je narejena iz trdnega lesa in je primerna za mlade kuharje. Posebnost te sodobne kuhinje je, da delovni pult lahko povlečemo ven in na tablo napišemo, kaj bo danes na otroškem meniju.

  159,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
 • Hitri ogled
  189,90€ Na zalogi pri dobavitelju. Dobava v 7-10 dneh.

  Očarljivo lepa otroška lesena kuhinja, pobarvana v simpatične barve, ki bo prav gotovo očarala male kuharje. Kuhinja ima hladilnik, mikrovalovno pečico, pečico, umivalnik in štedilnik. Kuhinji je priloženo 24 kosov pripomočkov za lažje kuhanje.

  189,90€
  Na zalogi pri dobavitelju. Dobava v 7-10 dneh.
 • Hitri ogled
  62,32€ 77,90€ -20% Na zalogi.

  Otroška lesena kuhinja, ki je lakirana v nežne barve in malim kuharjem nudi prostor za čudovito igro. S pritiskom na gumb se ustvarijo zvoki, kot v pravi kuhinji. Kuhinji je priloženo 11 pisano pobarvanih lesenih pripomočkov.

  62,32€ 77,90€ -20%
  Znižana cena!
  Na zalogi.
 • Hitri ogled
  59,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Odlična kuhinja za male nadobudne kuharje. Kuhinja je pisano lakirana in je zaradi njene velikosti lahko vzamete tudi na pot. Kuhinji je priloženo sedem pripomočkov, z obračanjem gumba se ustvarjajo zvoki. Loputa pečice se zapre z magnetom.

  59,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
 • Hitri ogled
  199,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Velika otroška lesena kuhinja z veliko podrobnosti, ki malim kuharjem omogoča dolge ure igranja. Veliko predalov, štedilnik s pečico, mikrovalovna pečica, majhen umivalnik in celo hladilnik z ledomatom. Ta čudovita otroška kuhinja je narejena iz masivnega lesa.

  199,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
 • Hitri ogled
  14,90€ Na zalogi pri dobavitelju.

  Vsak pravi mali kuharski mojster potrebuje, tudi prava delovna oblačila. Set sestavljen iz predpasnika, kuharske kape, rokavice in malega lesenega valjarja. Simpatični set, ki je obvezna delovna oprema vseh malih kuharjev.

  14,90€
  Na zalogi pri dobavitelju.
Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov