Odprodaja 4 izdelkov.

Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov
  • Zabavne stenske nalepke za otroške sobe! Tudi najbolj znani gusarji so začeli iz nič! S pomočjo piratskega merila lahko vaši mali gusarji označijo dosežke v višini/rasti. Dejansko telesno višino lahko označijo in s tem tudi spremljajo svojo rast s pomočjo sončka ali opičjih nalepk.

  • Mala opica z veliko skrivnostjo! Na prvi pogled se vam bo zazdelo, da je to običajna opica s črtastim puloverjem in pentljo v laseh, vendar z odprtjem svetle zadrge dobite ven mehko odejo, ki nudi udobje vašemu otroku.

  • Plišasti nahrbtnik narejen iz mehkega in odpornega tekstila, ki komaj čaka na potovanje. 3 mehki in ljubki sopotniki: lev, slon in tiger (velikost približno 11x7x11 cm) so super spremljevalci. Nahrbtnik ima tudi prostor za prtljago, ki ga odprete in zaprete z zadrgo in prilagodljive naramnice.

  • Obesek za dudo je izdelan iz visoko kakovostnega in gladkega lesa in je odličen pripomoček. Otrok lahko s pomočjo obeska za dudo razvija svoje motorične sposobnosti ter opazuje atraktivne motive ovc. Dojenčki pogosto stvari nesejo v usta, zato je dobro vedeti, da je veriga tudi odporna proti slini in neškodljiva. 

Prikazujem 1 - 4 od 4 izdelkov