Obdarovanje mamic je posebna naloga prav za vse. Na trgu je mnogo izdelkov in velikokrat se tudi sami zalotimo, da enostavno nimamo ideje, kaj podariti novo pečeni mamici. Mnogo ljudi podari prve bodi-je, dude in ostale že “obrabljene” izdelke, ki se kmalu novim staršem pričnejo kopičiti, saj vsa ta nova oblačila dojenčki hitro prerastejo ali se v njih ne počutijo dobro. V tem prispevku, vam želimo prikazati nekaj zanimivih izdelkov iz naše ponudbe, ki jih lahko uporabite kot darilo za novorojenčka in s tem staršem ter tudi novorojenčku pričarate nasmeh na njihovih obrazih.

V prispevkih tipa “Najboljših 5” bomo tudi v prihodnosti predstavili top izdelke za izbrane priložnosti, kategorije ali drugo.

Št. 1 – Zanimiva odeja za novorojenčka

odeja-opica (1) odeja-opica

Že ob rojstvu se dojenčke zelo naveže na izdelke ali predmete, ki jih ima ob sebi, zato vam kot top izbiro za darilo predlagamo praktično plišasto odejo Opica, ki se uporablja kot klasična mehka odejica ali kot zanimiva plišasta Opica, ki privablja zanimive poglede s strani dojenčka. Odeja je odlična kot darilo, saj ni klasična odeja, dojenček se namreč poleg mehke podlage lahko igra in raziskuje pravo malo opico. Odeja je narejena iz mehkega pliša, lahko se uporablja kot igrača ali odeja ter je pralna.

Št. 2 – Plišasta spirala za posteljico ali voziček

spirala-za-vozicek-pomlad (1) spirala-za-vozicek-pomlad

Starši v pričakovanju vedno poskrbijo za izdelke, kot so plenice, posteljica, voziček in podobni nujni predmeti, ki so zapisani tudi v vsakem priročniku za novorojenčke. Mnogo staršev pa pozabi na majhne dodatke, ki dojenčke še posebno postanejo zanimivi zelo hitro po rojstvu in so odlično darilo, ki ga lahko podarite vaši prijateljici ob rojstvu prvega otroka. Kot drugo idejo vam predstavljamo plišasto spiralo z dodatnimi motivi, ki se lahko namesti na otroško posteljico ali otroški voziček. Spirala za voziček ali posteljico je zanimiva predvsem zaradi svojih motivov, ki šumijo ter imajo dodatke kot je ogledalo, ki je dojenčkom še posebno pri srcu.

Št. 3 – Leseni obesek za dudo

obesek-za-dudo-ovcka (1)obesek-za-dudo-ovcka

Praktično in lepo darilo, ki smo ga uvrstili na tretje mesto med idejami za darilo novorojenčkom. Vsi starši pa tudi tisti, ki imate izkušnje z dojenčki se prav gotovo zavedate, da duda ne ostane vedno na pravem mestu in velikokrat zaide na tla ali druge površine, ki niso najbolj čiste. S tem praktičnim lesenim obeskom bo duda vedno v bližini dojenčka in skrbi z izgubo tega pripomočka ne bo več. Leseni obesek za dudo je odličen tudi zaradi lesa, ki je odporen na slino in ne bo povzročal nobenih skrbi novo pečenim staršem.

Št. 4 – Igralna podloga za dojenčka

igralna-podloga-dzunglaigralna-podloga-dzungla (1)
Velika večina staršev uporablja barvite igralne podloge, ki so naravnost enostavne za uporabo in čiščenje. Takšna igralna podloga je idealna za darilo, saj bodo tako novi starši že ob rojstvu pripravljeni na mesece, ki prihajajo, v katerih bodo prav gotovo hvaležni vam za darilo kot je igralna podloga. Podloga za igranje Džungla je še posebno zanimiva zaradi našitih motivov, ki spuščajo različne zvoke.

Št. 5 – Okvirji za slike novorojenčka

okvirji-za-slike-veseli-obraziokvirji-za-slike-zivali

Kot zadnjo idejo za darilo novorojenčku smo na naš seznam uvrstili prav posebne okvirje za slike, ki so še posebno dobrodošel dodatek za stanovanje, saj prav ob rojstvu posnamemo ogromno fotografij, ki v teh barvitih in z motivi obdanimi okvirji še posebno poživijo. Odlično darilo, ki bo novo mamico še dolgo spominjalo na vas.

 

Imate tudi sami kakšne ideje ali pričakovanja za darilo ob rojstvu dojenčka? Pokomentirajte in jih bomo dodali med naše idejo v naslednjem izboru daril.

Najboljših 5: Darilo za novorojenčka