Nakup v trgovini Gugalnica.si je enostaven in varen. Vstopna stran spletne trgovine je izhodišče za vaš nakup ali brskanje po ostalih vsebinah, kot so kategorije, podkategorije in ostale informacije.

Začetek nakupa

Na vstopni strani spletne trgovine Gugalnica.si boste našli več možnih orodij za opravljanje nakupa:
- iskalnik, kamor vpišete ključno besedo, iskani izdelek ali vrsto izdelka 
- seznam oddelkov/kategorij najdete na vrhu spletne trgovine. Ti oddelki so vsak zase še nadalje razdeljeni, kar omogoča ožanje nabora izdelkov v nadaljevanju, 
- Novi produkti, se nahajajo na prvi vstopni strani 
- Posebna ponudba, se prav tako nahaja na prvi vstopni strani

Najden izdelek

Podstran z izbranim izdelkom je zadnja postaja pred dodajanjem izdelka v košarico. Vsebuje informacije in značilnosti izdelka s katerimi si lahko pomagate pri odločitvi ali nadaljevanju nakupovanja. Ob sliki izdelka je navedena redna cena ter znižana cena s odstotki nakupa v primeru popustov. Moder gumb “V košarico” pod ceno izdelka je namenjen dodajanju izdelka v vašo nakupovalno košarico.

Za dodatne informacije glede naročanja ali morebitnih tehnični težavah pri obrnete na naš telefon oz. na elektronski naslov: info@gugalnica.si!

Dodajanje v košarico, izbor načina dostave in načina plačila.

Izdelke lahko v košarico dodate kjerkoli na spletni strani, kjer se izdelek pojavi. To naredite s klikom na gumb “V košarico” ob izdelku. Ko dodate izdelke v košarico lahko nadaljujete z nakupom. Količino izbranega izdelka lahko spremenite proti koncu nakupa, v vaši košarici.

Stanje vaše košarice lahko tekom nakupa spremljate v zgornjem delu strani, kjer je izpisana količina izdelkov v košarici. Tam tudi sklenete vaš nakup s premikom na blagajno ali pa bolj podrobno pregledate Vašo košarico.

Preverite vaš nabor izdelkov in nato z klikom "Nadaljuj na blagajno" zaključite nakup v šestih enostavnih korakih:

1. Preverite povzetek vašega naročila, količine in cene. Nadaljujete z klikom na gumb nadaljuj na blagajno.

2. Za nakup se je potrebno registrirati v naš sistem, vpišete svoje podatke za uporabniški račun in nadaljujete z nakupom. V primeru, da ste že registrirani v sistem, pa se zgolj prijavite s svojim uporabniškim računom, nadalje pa se vaši podatki za račun izpišejo samodejno. 

3. V naslednjem koraku preverite ali vpišete vaš naslov za dostavo ter morebiti spremenite podatke za naslov plačila. Dodajate lahko tudi več dostavnih naslovov, ki jih lahko shranite za kasnejšo uporabo.

4. V naslednjem koraku izberite način dostave, preberite pogoje poslovanja in označite strinjanje z njimi.

5. Po izbiri načina dostave nadaljujte z gumbom "nadaljuj na blagajno", kjer bo prikazan povzetek naročila in končni znesek z vključenimi stroški dostave. Izberite še način plačila, ki so možna v danem trenutku v naši spletni trgovini gugalnica.si

6. Nakup zaključite v zadnjem koraku, kjer je še enkrat prikazan kratek povzetek s končno ceno in izbranim načinom plačila. Nakup potrdite z gumbom "Potrjujem naročilo"

Po e-pošti boste prejeli sporočila glede potrditve in statusa vašega naročila.

Za dodatne informacije glede naročanja ali morebitnih tehničnih težavah pri obrnete naš telefon oz. na elektronski naslov: info@gugalnica.si!